KLANTEN

Over onze klanten

De meeste van onze klanten beginnen met een droom. Ze willen zich beroepen op iemand die meegaat in hun verhaal, hen helpt hun droom te realiseren alsook iemand die ze kunnen vertrouwen. Onze samenwerking start telkens vanuit de wensen van de klant. Wij luisteren aandachtig en met grote nieuwsgierigheid naar hun wensen en behoeften en bekijken hoe we deze optimaal kunnen vervullen.

Door de samenwerking met een kantoor in Schoten (Accountantskantoor Verstraete, Maes en Co – BV Defacto) en in Sint-Niklaas (Accountantskantoor Boel, Maes & Co) zijn wij geografisch fysiek vertegenwoordigd in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Aangezien digitalisatie de norm wordt, zijn wij geografisch beschikbaar voor het Vlaams gewest. Ons cliënteel bevindt zich van Knokke tot Hasselt en van Essen tot Leuven. Wij streven ernaar om al onze cliënten minstens tweemaal per jaar fysiek te zien.

Ons cliënteel is actief in diverse sectoren. Elke ondernemer, van Apotheker tot Zelfstandig bankagent kan voor advies of ondersteuning bij ons terecht.

We behartigen namelijk de belangen van de ondernemers waar we allemaal direct mee in aanraking komen zoals de kapper, de buurtwinkel op de hoek, de garagist en zelfs dokterspraktijken. De online verkopers zoals een webshop of Content Creators kunnen tevens ook bij ons terecht.

Heeft u een droom die u wilt realiseren of bent u op zoek naar een andere accountant, vul dan ons contactformulier in en wij contacteren u binnen de 2 werkdagen.